ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Паякан, Тулкун і Костюм краба

Артикул:75579

LEGO® • Паякан, Тулкун і Костюм краба (75579)
4249 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75579
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Avatar
Вік:
10-16
Деталі:
761
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Січень 2023

Зануртеся в екзомісячні океани Пандори з цим набором LEGO® Avatar Паякан, Тулкун і Костюм краба (75579). Діти та фанати «Аватара» можуть заново пережити свої улюблені сцени, придумати динамічні історії та вирушити у пригоду з фігуркою Тулкуна, підводного робота-краба, а також мініфігурками Лоака, Циреї та пілота робота.

Цифрові інструкції роблять складання ще більш захоплюючим.
Цей набір LEGO Avatar включає ілюстровані інструкції та додаток LEGO Builder — цифровий інструмент масштабування та обертання моделі, який допоможе вам візуалізувати готову модель з усіх точок зору.

Для гри та демонстрації у наборах LEGO Avatar представлені культові транспортні засоби, машини, тварини, істоти та персонажі, розташовані у квітковому просторі. Вони ідеально підходять для творчої гри, а моделі можна розташувати таким чином, щоб створити динамічну прикрасу. Збирайте та комбінуйте набори аватарів LEGO, щоб розширити ігрові можливості, або створіть власну версію Пандори.

  • Набір LEGO® Avatar — діти та любителі кіно можуть пережити сцени або створити свої власні історії з LEGO® Паякан, Тулкун і Костюм краба (75579).
  • Що в коробці? - Набір включає рухомого тулкуна, підводного механічного краба, 2 сцени морського дна і підставку, а також мініфігурки Лоака, Циреї і пілота робота.
  • Для творчої гри та прикраси вибудовуйте персонажів у ряд і використовуйте підставку для дисплея, щоб відтворити сцени з фільму «Аватар: Шлях води».
  • Подарунок на 10+ - подарунок на день народження, Різдво або будь-яке свято для дітей чи фанатів Аватару 2.
  • Розміри - Фігура Тулкуна (без підставки) має висоту 8 см, довжину 39 см та ширину 32 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code