ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Торук Макто і Дерево душ

Артикул:75574

LEGO® • Торук Макто і Дерево душ (75574)
6349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75574
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Avatar
Вік:
12-16
Деталі:
1212
Коробка:
480 x 378 x 71
Дата виходу:
Жовтень 2022

Подаруйте любителю наукової фантастики віком від 12 років цей набір LEGO® Avatar Торук Макто і Древо душ (75574). У набір входять мініфігурки Джейка Саллі, Нейтирі, Мо'ата і Цу'Тей, рухлива фігурка торука з крилами з фольги, фігурка темного коня і збірне Древо душ. , включено три будівлі з елементами, що світяться в темряві.

Розширення історії аватара.
Розпаліть пристрасть вашої дитини до фільмів за допомогою цього культового набору, де вони можуть відтворювати знайомі сцени або створювати нові історії самостійно або з сім'єю. Змішуйте і підбирайте набори (продаються окремо), щоб створювати різні версії Пандори.

Грай і навчайся.
Зі знайомими персонажами, унікальними істотами та локаціями набори LEGO Avatar дозволяють дітям розважатися і створювати нові історії. Моделі чудово виглядають на полиці, а деталізовані елементи дозволяють розташовувати персонажів у різних позах, тому шанувальники старшого віку також можуть чудово провести час, заново відкриваючи для себе цей барвистий всесвіт.

  • Нескінченні історії — будь-який шанувальник «Аватара» або дитина віком від 12 років пишатиметься тим, що збере набір LEGO® Avatar Торук Макто і Древо душ (75574) і знову відвідає унікальний світ Пандори.
  • Що в коробці? Цей набір LEGO® входять 4 мініфігурки, фігурки Торука і Темного Коня з роз'ємами, збірне Древо душ і 3 сцени з елементами, що світяться в темряві.
  • Грайте або показуйте — діти та фанати «Аватара» можуть відтворити сцени з фільму, придумати нові історії або створити динамічну сцену з Торуком, який розправляє крила з фольги і летить над Древом душ.
  • Відкрийте для себе куточки Пандори. Любителі кіно можуть годинами досліджувати Пандору верхи на величному торуку чи темному коні чи наблизитися до На'ві через священне Древо душ.
  • Деталізовані, креативні моделі - Торук висотою 24 см і шириною 39 см без крил з фольги. Дерево Душ має висоту 22 см і ширину 23 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code