ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будинок Меткаїна в рифах

Артикул:75578

LEGO® • Будинок Меткаїна в рифах (75578)
3349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75578
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Avatar
Вік:
9-16
Деталі:
528
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

Набір LEGO® «Будинок Меткаїна в рифах» (75578) запалить уяву кожного шанувальника «Аватара». На ньому зображено будинок клану Меткайна серед космічних мангрових дерев над барвистим кораловим рифом Пандори. Діти та фанати можуть заново пережити сцени з фільму «Аватар: Шлях води», відтворити динамічні сцени або розіграти рольові історії з мініфігурками Найтирі, Кірі, Ронала та Тоноварі.

Інтерактивна розвага.
Набір включає ілюстровані інструкції та програму LEGO Builder, цифровий інструмент масштабування та повороту, який допомагає дітям візуалізувати готову модель з усіх точок зору.

Для гри або демонстрації в наборах LEGO Avatar представлені культові транспортні засоби, машини, тварини, істоти та персонажі в екзотичному рослинному середовищі. Вони ідеально підходять для творчої гри, а моделі можна розмістити так, що вони прикрасять будь-яку кімнату. Збирайте та комбінуйте набори LEGO Avatar , щоб розширити ігрові можливості, або створіть власну версію Пандори.

  • Набір Pandora для фанатів «Аватара». З набором «Аватар» LEGO® «Будинок Меткаїна в рифах» (75578) діти та фанати кіно можуть пережити сцени з фільму або створити свої власні пригоди.
  • Що в коробці? - Набір включає в себе будинок клану Меткайна з елементами з фільму «Аватар: Шлях води», а також човен, декорації Пандоріанського рифу та мініфігурки Нейтирі, Кірі, Ронала та Тоноварі.
  • Для гри та прикраси — у наборі LEGO® Avatar Будинок Меткаїна в рифах є безліч деталей та аксесуарів для творчої гри та прикраси.
  • Подарунок для дітей віком від 9 років — подарунок на день народження, Різдво або подарунок для дітей чи фанатів Аватар 2.
  • Розміри - Основна хижа має висоту 19 см, ширину 41 см та глибину 25 см.
  • Аксесуари для мініфігурок LEGO®. У набір LEGO Avatar входять іграшковий човен, весло, смолоскип, двосторонній спис Тоноварі, різні продукти харчування та кухонне начиння.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code