ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Перший політ Джейка і Нейтірі на Банши

Артикул:75572

LEGO® • Перший політ Джейка і Нейтірі на Банши (75572)
2349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75572
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Avatar
Вік:
9-14
Деталі:
572
Коробка:
382 x 262 x 57
Дата виходу:
Жовтень 2022

Ви знаєте фаната «Аватара» або дитину старше 9 років, яка любить природу та дії? Аватар LEGO® «Перший політ Джейка та Нейтирі на банші» (75572) — чудова ідея для подарунка. Включає мініфігурки Джейка Саллі і Нейтирі, дві рухливі фігурки ікранів і сцену гори Аллілуйя з елементами, що світяться в темряві.

Захоплююча розвага для всіх.
Розкрийте творчий потенціал вашої дитини чи любителя кіно з цим ігровим набором, що відтворює атмосферу Пандори. Відтворіть свої улюблені сцени або створіть нові історії зі своїми дітьми та сім'єю. Об'єднуйте набори ( продаються окремо), щоб отримати більше задоволення та створити унікальну версію Пандори.

Пам'ятні моменти з життя На'ві.
Набори LEGO Avatar з легендарними персонажами та знайомими локаціями дозволяють дітям розважатися і створювати нові історії. Моделі чудово виглядають на полиці, а деталізовані елементи дозволяють розташовувати персонажів у різних позах, тому шанувальники старшого віку можуть весело провести час, створюючи барвистий світ.

  • Дія зустрічається з пригодами — діти та любителі кіно можуть пережити пригоди з фільму з набором LEGO® Avatar «Перший політ Джейка та Нейтирі на банші» (75572) та відкрити для себе світ Пандори.
  • Що всередині? Цей захоплюючий набір LEGO® входять мініфігурки Джейка Саллі та Нейтирі, дві збірні фігурки ікранів з рухомими крилами. і гірська сцена з елементами, що світяться в темряві.
  • Для гри та прикраси — діти та шанувальники «Аватара» можуть відтворити захоплюючі сцени з фільму або створити колекційну модель з Джаком, Нейтирі та їх прокляттям (Ікраном), що літають горами.
  • Приєднуйтесь до народу На'ві - шанувальники фільму віком від 9 років і старші можуть розіграти захоплюючі сцени з Нейтирі та Джейком, який дізнається, як він може возз'єднатися зі своїм аватаром та приєднатися до На'ві.
  • Стане чудовим подарунком на день народження - кожен ікран має розміри більше 6 см заввишки, 27 см завдовжки і 32 см завширшки. На кожному з них можна розмістити мініфігурку Джейка або Нейтирі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code