ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Нейтірі та Танатор проти Куарітча у скафандрі УМП

Артикул:75571

LEGO® • Нейтірі та Танатор проти Куарітча у скафандрі УМП (75571)
1849 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75571
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Avatar
Вік:
9-14
Деталі:
560
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Жовтень 2022

Знаєте фаната «Аватара» або дитину дев'яти років або старше, яка заслуговує на нагороди? Аватар LEGO® Нейтирі та Танатор проти Куорича у костюмі УМП (75571) — хіт. У набір входять мініфігурки Нейтирі та полковника Майлза Куоріча, рухливі моделі танатора і костюма PZM полковника, а також джунглі зі елементами, що світяться в темряві.

Розважайтеся поодинці або з сім'єю.
Заохочуйте свою дитину чи любителя кіно дослідити природу за допомогою цього набору, що зображує довкілля Пандори. Відтворіть свої улюблені сцени або створіть нові історії зі своїми дітьми та сім'єю.  Змішуйте та поєднуйте набори (продаються окремо), щоб розважитись та створити унікальну версію Пандори.

Набір для гри та демонстрації.
Набори LEGO Avatar з легендарними персонажами та локаціями дозволяють дітям розважатися та створювати нові історії. Моделі чудово виглядають на полиці, а деталізовані елементи дозволяють розташовувати персонажів у різних позах, тому шанувальники старшого віку також можуть чудово провести час, заново відкриваючи для себе цей всесвіт.

  • Дія та пригоди: діти та любителі кіно можуть пережити пригоди фільму, збираючи набір LEGO® Avatar Нейтирі та танатор проти Майлза Куоріча в УМП Скафандрі та досліджуючи світ Пандори.
  • Що всередині? Цей набір LEGO® входять мініфігурки Нейтірі і полковника Майлза Куорича, збірний костюм PZM і фігурка танатора, а також сцена джунглів з елементами, що світяться в темряві.
  • Для гри та прикраси — діти та фанати «Аватара» можуть відтворити захоплюючі сцени з фільму або створити колекційну модель з Нейтирі та танатором, які можуть стрибнути на полковника у костюмі PZM.
  • Разважайтесь вдома або в дорозі — костюм полковника УМП має розміри більше 13 см заввишки, 6 см завширшки і 10 см завглибшки, а також включає мініфігурку полковника і бензопилу.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code