ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пригода зі Скімвінгом

Артикул:75576

LEGO® • Пригода зі Скімвінгом (75576)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75576
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Avatar
Вік:
8-16
Деталі:
259
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2023

Прихильникам «Аватара» сподобається цей набір LEGO® Avatar Пригода зі Скімвінгом (75576). Діти та любителі кіно можуть заново пережити сцени або придумати свої власні історії з рухомою фігуркою Скіммінг, мініфігурками Тоноварі та Джейка Саллі та позаземним кораловим рифом.

Захоплююча збірка.
Цей колекційний набір включає ілюстровані інструкції та додаток LEGO Builder, цифровий інструмент масштабування та повороту, який допоможе вам візуалізувати готову модель з усіх боків.

Для гри та демонстрації набори LEGO Avatar включають культові транспортні засоби, машини, тварин, істот і персонажів, встановлених в екзотичному природному середовищі. Вони ідеально підходять для творчої гри, а моделі можна розташувати таким чином, щоб створити динамічну прикрасу. Збирайте та комбінуйте набори аватарів LEGO, щоб розширити ігрові можливості, або створіть власну версію Пандори.

  • Пригоди та пригоди в дусі «Аватара»: діти та любителі кіно можуть заново пережити сцени з «Аватара 2» або вигадати свої власні історії з набором LEGO® Avatar Пригода зі Скімвінгом (75576).
  • Що в коробці? - Все, що вам потрібно, щоб побудувати рухливу фігурку скімкріла, мініфігурки Тоноварі та Джейка Саллі, декорації коралового рифу Пандори та виставкову підставку.
  • Для розваги та прикраси — проявіть творчий підхід або розташуйте персонажів і використовуйте підставку для дисплея, щоб відтворити сцени з фільму «Аватар: водна істота».
  • Подарунок на будь-який випадок — на день народження, Різдво або подарунок для дітей або шанувальників Аватар у віці від 8 років.
  • Розміри - Фігура скіммінгу (без підстави) має розміри більше 6 см заввишки, 33 см завдовжки і 33 см завширшки.
  • Аксесуари для мініфігурок LEGO®. Аксесуари в цьому наборі включають спис, арбалет та пандорську рибу Тоноварі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code